Laer mer om Bitcoin og folg med pa kursen 1024x681 - Lær mer om Bitcoin og følg med på kursen

Lær mer om Bitcoin og følg med på kursen

Bitcoin er på alles lepper for tiden, men hvordan kan man lære seg å forstå denne kryptovalutaen? I denne artikkelen tipser vi deg om en god ressurs hvor du kan lære mer.

Vil du lære mer om Bitcoin?

Laer mer om Bitcoin og folg med pa kursen 1 - Lær mer om Bitcoin og følg med på kursen

Har du også lurt på hva Bitcoin, blockchain og HODL er? Og hva påvirker egentlig Bitcoin-kursen? Hvis du vil følge med på Bitcoin kurs i sanntid, bør du trykke på linken. Her kan du lese mye om dette fenomenet, og følge kursen til Bitcoin og mange andre kryptovalutaer til enhver tid.

Hva er Bitcoin?

Kort fortalt er Bitcoin en digital valuta, som mange investerer i. Pengene representerer en verdi som kan byttes i noe annet, slik Aftenposten skriver i denne artikkelen.

Du har sikkert hørt historiene som florerer i mediene, både om folk som har blitt millionærer ved å satse på Bitcoin, og dem som har blitt ruinert. Bitcoinkursen nådde en milepæl i 2021 da den ble verdt mer enn 50 000 dollar. Kommer det til å skje igjen? Entusiastene er ikke i tvil, mens noen kritikere tror det er en boble. En av grunnene til at man kan tjene penger på å investere relativt lave summer, er Bitcoins volatilitet. Dersom du treffer riktig tidspunkt når du investerer, kan du få kjempegod avkastning.

Hva skal til for å lykkes?

For å lykkes med investeringer i Bitcoin bør du ha gode kunnskaper. Hvordan skal du vite når det er lurt å gå inn i markedet, hvis du ikke kjenner til Bitcoins sykluser? Hvordan kan man vite når det er lurt å investere, hvis man ikke vet hva markedsverdien har ligget på det siste året? Og hvordan skal man kunne investere med god magefølelse, uten innsikt i hva som påvirker Bitcoins verdi? Dette er grunnene til at vi anbefaler å lese seg opp først og følge med på kursen over tid.