Om oss

Om oss - Om oss

Velkommen til grundermessen.no. Vi som står bak dette nettmagasinet er en gjeng med stor interesse for startups, gründerlivet og teknologi. Da vi ikke fant et norsk nettmagasin med dette som hovedfokus, bestemte vi oss for å starte et selv. Målet vårt er å være til hjelp for andre tech-nerder som prøver å skape noe nytt.

Er du en nyetablert gründer?

Er du en nyetablert gründer? Allerede del av en startup? Eller har du en drøm du ikke har satt til livs enda? Vi ønsker å være et nettsted som kan tilby spennende lesestoff til alle med pionerånd og interesse for teknologi. Uansett hvor du er i løypa håper vi at du vil like magasinet vårt.

Vi gir deg tips om de beste konferansene og arrangementene hvor du kan møte likesinnede. Vi skriver om innovasjon innen teknologi i Norge, og vil særlig fokusere på norske startups. Akkurat som deg synes vi at AI, kryptovaluta og blockchain er superfascinerende. Og akkurat som deg har vi startet noe vi har tro på (denne nettsiden).

Hold deg oppdatert

Lagre nettmagasinet vårt i bokmerkene dine i nettleseren for å følge med videre. Da holder du deg oppdatert på siste nytt innen teknologi. Vi holder øynene åpne for alt av spennende startups i inn- og utland. Få med deg alle tipsene våre fremover. Målet vårt er også å skrive anmeldelser av aktuelle tjenester og produkter, og å vie mye spalteplass til konferanser og arrangementer.

Vi ønsker innspill fra deg!

Vi er her for deg. Derfor håper vi at du tar kontakt med oss dersom du har råd, innspill eller kritikk. Siden vi er i startgropen kan du være med på å forme innholdet, ved å gi lyd fra deg i kommentarfeltet. Vi har mange ideer til temaer vi ønsker å ta opp, men vi er ikke orakler som vet om absolutt alt gründere funderer over i hverdagen. Derfor blir alle innspill satt stor pris på.