Spennende konferanser og arrangementer

Har du en sterk gründerånd og vil møte likesinnede? Er du over gjennomsnittet interessert i teknologi? Da finnes det mange spennende konferanser, arrangementer og messer du kan delta på. På grunn av Covid-situasjonen må du vær obs på at det ikke arrangeres like mye som før, akkurat nå. Likevel oppfordrer vi deg til å legge merke til navnene, slik at du kan dra på disse arrangementene ved en senere anledning.

FINTECH World forum 2022

FINTECH World forum foregår i London og går over to dager. Her samles det internasjonale næringslivet fra teknologi og finans, og det er dermed et perfekt sted for nettverksbygging. På de to dagene står hele 25 foredragsholdere på scenen. Som regel er dette personer med toppstillinger i noen av de største techbedriftene i verden, så her er det mye kunnskap å hente. Temaer som kryptovaluta, NFT-er og kunstig intelligens står på agendaen. Arrangementet foregår den 23-24 mai.

Eksportkonferansen 2022

Driver dere en startup som ønsker å ekspandere? Ønsker dere å lære mer om hva som skal til for å lykkes med internasjonal eksport? Innovasjon Norge står bak Eksportkonferansen, som passer perfekt for deg som føler at det norske markedet blir for lite. Vi oppfordrer forøvrig til å se nærmere på nettsiden til Innovasjon Norge, som tilbyr mange interessante arrangementer for gründere. Konferansen foregår den 23. mars i Oslo.

Techpoint

Techpoint er i følge hjemmesiden deres den raskest voksende tech-og næringslivskonferansen i Norge. Profilerte næringslivsprofiler som Sigve Brekke, konsernsjefen i Telenor, stod på scenen i fjor, og konferansen fikk masse medieoppmerksomhet. Det er dessverre ikke informert om en reprise av fjorårets suksess i år, men vi satser på 2023! Denne våren og sommeren arrangeres det få arrangementer i Norge på grunn av pandemien. Så får vi se hva det neste året bringer. Vi håper inderlig at denne fantastiske konferansen i Kristiansand blir holdt igjen snart.

Konferanser kan hjelpe bedriften din på flere måter

Konferanser er et ypperlig sted å være for alle som jobber i en startup. For å lykkes er det viktig med et godt nettverk. Her kan du spre ordet om produktet ditt til næringslivsledere og investorer – hvis du skulle komme i snakk med noen.

Slike arrangementer kan også være en stor kilde til inspirasjon som du kan ta med tilbake til kollegaene dine. Å lykkes handler mye om tankesett, og det å høre hvordan andre bedrifter har fått til det dere ønsker kan være veldig motiverende. Hva med å være litt på og foreslå deg selv som foredragsholder? Dette er en god måte å markedsføre startupen din i næringslivet. Det vil også være mange journalister til stede. Med litt flaks får du kanskje litt medieoppmerksomhet?