Trondheim Business Expo

4. Mai 2018 Scandic Lerkendal Hotel

Building Better Business

Marketing – New B2B Tech – Business Trends – Inspiration for growth

Trondheim Business Expo går av stabelen med mer enn 20 foredragsholdere med inspirerende og nyttige foredrag og praktiske workshops. Du får faglig påfyll om digital markedsføring, ny teknologi, forretningstrender og inspirasjon for vekst! I tillegg kan du knytte kontakter og besøke utstillingen.

Programmet:

Business Track

Kl. 9:30

Åpning av arrangementet

Kl. 9:45

Terje Aarbog
Adm. dir DHL Express

Delivering insight today – creating value tomorrow

Tillitsbasert ledelse kan være avgjørende for produktivitet, verdiskaping, innovasjon og lønnsomhet. Hvordan bygge en kultur som både støtter selskapets strategi og mål, samt engasjerer og gir mening for medarbeiderene?

Kl. 10:15

Marit Album Kvernmo
BDO Rådgivning Trondheim

Styrkebasert ledelse og utvikling

Hvordan skal vi ruste oss for fremtidens arbeidsliv, og sikre vekst og lønnsomhet? Mange av oss tar grep og setter innovasjon og digitalisering høyt på agendaen. Men fokuserer vi tilsvarende på å gjøre sammenlignbare fremskritt i menneskelig produktivitet?

Kl. 11:15

Francois ElsafadiForedragsholder

Orchestra – Hvordan er samspillet i din bedrift

Francois utfordrer deg til å tenke gjennom samspillet i din bedrift. Samspillet mellom ansatte, eksterne samarbeidspartnere og personer du kjenner privat er viktigere enn du tror.

Kl. 11:45

Trude Talberg Furulund,
Datatilsynet

Digitalisering + personvern = sant

Ny teknologi forandrer stadig hvordan vi henter inn og bruker informasjon. Personvernregelverket endres derfor nå, for å kunne møte vår digitale hverdag. Hvilke muligheter ligger i denne nødvendige oppdateringen av regelverket?

Kl. 13:15

Jan Sollid Storehaug
CEO Cloudnames AS

Hvordan utforme nettsider som virker bedre

Hvordan lager du en praktisk digital markedsføringsstrategi? Jan forklarer hva som skal til for at nettstedet ditt skal tiltrekke seg mer trafikk og konvertere besøkende til salg eller leads.

Kl. 13:45

Adrian Søbyskogen
CEO Competitive Edge

Storytelling i Salg og Markedsføring

På bare 14 uker bygde Adrian et selskap med 7 ansatte gjennom effektiv bruk av av storytelling. Adrian skal fortelle om hvor viktig det er å selge på samme som måte som selv ønsker å kjøpe for å lykkes i salg og markedsføring.

Kl. 14:45

Ole-Arvid LioddenPartner Sales Academy

Endringsforståelse – hvordan skape bedre resultater

Et foredrag som forklarer hva som skal til for å skape resultater i fremtiden. Sitat Albert Einstein: «Det går ikke an å løse et problem og skape endring med det samme tankesettet som skapte problemet».

Startup Track

Kl. 11:45

Camilla Andersson
CEO Sparkup Norway

Crowdfunding – fremtidens måte og hente kapital på!

Camilla er crowdfunding spesialist og i foredraget går hun gjennom aksjebasert crowdfunding, de ulike alternativene, betingelsene og hvilke markeder de når ut til.

Kl. 13:15

Marie Mostad
Co-Founder of Inzpire.me

Slik hentet vvi inn vår første investor

Marie Mostad er en av medgründerne i Tech-Startupen inzpire.me. De hentet inn hentet inn million investering/over 9 millioner/$1M investering fra blant annet Snö Ventures. På Business Expo forteller de sin historie om hele reisen om hva som fungerte og hva som de skulle ønske de kunne gjøre om igjen.

Kl. 14:45

Berg Moe
Entra House/Gründerklubben

Veien du må gå for å hente inn større investeringer

“Er kapital tørken på vei til å snu?” spør Berg Moe. Med mange års erfaring i å hente kapital til ulike startups gir Berg Moe deg rettesnorene for hva som forventes når du begynner å søke etter kapital.

Kl. 15:30

Emil Egeland
Gründer

10 tips for bedre lønnsomhet og mindre risiko

I foredraget forteller Emil om forskjellene som gjorde at det ene selskapet han bygget opp gikk konkurs, mens det andre var lønnsomt og ble solgt. Han forteller om ansettelser, salg, kostnadskontroll og triksene for å redusere risiko.

Vil du bli utstiller?

BusinessExpo er utstillingen for leverandører som ønsker å komme i kontakt med ledere og grundere. Last ned utstiller-invitasjon!

Vi kontakter deg!

Legg igjen dine kontaktdetaljer og vi tar kontakt snarest. Trenger du mange billetter, har du noen spørsmål?

Last ned gratis guide!

Guide til Markedsføring i Sosiale medier fra Cloudnames gir deg oversikten du trenger. Last ned gratis i dag!

Hovedsamarbeidspartner

Hovedsamarbeidspartner

Medie-og Samarbeidspartnere  

Samarbeidspartnere

Utstillere på Business Expo

Pin It on Pinterest

Share This