Vil du lære mer om kryptovaluta?

Dersom du ønsker å få mer kunnskap om kryptovaluta, er dette innlegget for deg! Vi i Grundermessen.no tipser deg om det beste nettstedet for å lære mer om krypto på norsk.

Kryptovaluta – fra den digitale underverdenen til allmennheten

For bare ti år siden var kryptovaluta noe som var ukjent for allmennheten. De virtuelle pengene ble gjerne forbundet med to grupper: 1. Folk med ekstrem interesse for teknologi. 2. Kriminelle som ville utføre sporløse pengeoverføringer. I dag er krypto noe mange velger å investere i. Kanskje du også vil prøve? Da oppfordringen vår følgende: Lær om Kryptovaluta før du investerer sparepengene dine. Denne linken fører deg til Nettavisen, som vi mener er det beste stedet å lære mer om krypto. Nettavisen er som kjent en stor aktør i mediebransjen – som vi stoler på. Her kan du sjekke kursen til Bitcoin, i tillegg til mange ulike stablecoins og altcoins.

Interessante altcoins

Noen av de mest interessante kryptovalutaene på markedet er Bitcoin, Etherium, Cardano ADA og XRP. Der Bitcoin er svært volatil og svinger enormt støtt og stadig, er de sistnevnte mer stabile. Både XRP og Cardano ADA er også veldig rimelige, og dermed kanskje også sikrere for nybegynnere. Men det er verdt å merke seg at XRP er en såkalt stablecoin, og vil derfor tvilsomt øke voldsomt i verdi. Det finnes også en rekke andre valutaer. Du har sikkert hørt om blant annet Dogecoin, som startet som en spøk.

Hva som blir det neste store er vanskelig å spå, men det er utvilsomt et spennende marked for investeringer.

Husk på dette

Helt til slutt vil vi minne deg om viktigheten av å aldri investere mer enn du har råd til å tape. Dette er en viktig huskeregel som gjelder alle former for investeringer. Vi oppfordrer også til å tilegne deg den kunnskapen du trenger før du investerer i noe.